Fashion Weekend

 Välkommen till en fullspäckad modehelg!

Årets modevisning- Fashion With a View, 19/9 på Uppsala Konsert & Kongress.

 Höstens trender visas i en modevisning med stylingtips, mingel, bubbel och goodiebag. Medverkande butiker: Herta, Åhlens, Stickspåret Klädbutik, Newhouse, MiraMar, Edblad, Blanco, Brothers, Peak Performance och S:t Per Gallerian med bla; MQ, Pagelle, Carlings, Dressman och Guns Väskor.

 

Säkra din plats till årets modevisning, köp din biljett:  https://www.ukk.se/program/fashion-with-a-view-2019/

Välkommen till Uppsalas första Fashion Swap AW på Park Inn by Radisson Uppsala 20/9.

Skönt mingel med vänner, kollegor eller andra härliga gäster i kombination med ett klädbyte – med märkeskläder – där du får chansen att rensa din garderob och samtidigt förnya den med ett eller flera fynd!
Samma antal plagg som du lämnar in får du lika många biljetter för som du sedan kan använda för att hitta nya plagg som någon annan lämnat in – en härlig kväll där du får mingla, njuta och fynda! För den som vill serveras det något gott i glaset (hela kvällen) och en ljuvlig Aperitivobuffé (serveras 17:00-21:00).

Tider

Klädinlämning 19-20 september på Park Inn by Radisson Uppsala 8:00-16:00

Fashion Swap AW 20 september på Park Inn by Radisson Uppsala från 17:00, klädbytet börjar 18:00

Glorious morning at Edblad 21/9

Vill ni starta dagen på ett fantastiskt sätt ska ni komma till Edblad denna morgon kl. 10.00 för att delta på ett Yoga pass med Caroline Fladvad. 
Hon startade som danslärare men blev förälskad i yogan och håller nu kurser. Caroline vill skapa mer närvaro i oss själva och autentiskt uttrycka oss i rörelse, dans, yoga och skapande.

För att boka yogan skicka ett mejl till  caroline@dancingyogini.se

Morgonen bjuder även yoga-deltagarna på en varsin goodiebag från Edblad och en lyxig frukost från dels Uppsala Kafferosteri.

Edblad har även bjudit in Maya som är grundare av Puka Wear. Hon kommer visa sina yoga kläder och ha fina erbjudanden under dagen.

DJ Amina Badje Carlsson kommer spela hela dagen.

Mer information om hela perioden kommer löpande.